Verhuur

Onze speeltuin is van maandag t/m zaterdag buiten de openingstijden te huur.

De tarieven zijn met ingang van 1 januari 2023 als volgt:

 • Kinderfeestje (max 10 kinderen plus begeleiding): in principe alleen op maandag t/m vrijdag; kosten € 15,00 . Hierbij kan buiten de openingstijden gebruik gemaakt worden van het gebouw (dus bijvoorbeeld om even te eten tussen 12.00 en 14.00 uur of tussen 17:00 – 18:00 uur). Tijdens de reguliere openingstijd kunnen de kinderen wel gewoon blijven spelen in de speeltuin.
 • Familiefeest/kraamfeest: in principe alleen op de zaterdag of een feestdag waarop de speeltuin gesloten is.
  • Tot 50 personen betaalt u € 60,00 euro per dagdeel; € 85,00 euro twee dagdelen
  • Boven 50 personen € 100,00 per verhuur
 • Schoolreisjes: € 1,75 per kind met minimum van 25 euro

*** Let op: Per 1 januari 2024 gaan de tarieven omhoog ***

Op de speeltuinkalender kunt u zien wanneer de speeltuin eventueel al bezet is buiten de openingstijden. Mocht u interesse hebben dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Uw reservering is pas definitief als u een bevestiging heeft ontvangen van de beheerder. Vragen kunt u per e-mail stellen: verhuur@svkindervreugd.com

In het gebouw is een koelkast beschikbaar in de zaal. De keuken mag gebruikt worden, maar de voorraad koffie/thee/snoep/limonade/frisdrank van de speeltuin niet. We gaan er van uit dat u zaken als borden, bekers, bestek e.d. zelf meeneemt. En we stellen het zeer op prijs als u uw afval in de vuilcontainer buiten de speeltuin gooit (hoek Plantsoen/Zevenhovenstraat).

Via de website http://bbqcompleet.nl/ kunt u eventueel uw BBQ-, gourmet- of party arrangement bestellen (zeer scherp geprijsd!). Wilt u dan zo vriendelijk zijn om de actiecode speeltuin te gebruiken, want daarmee steunt u onze speeltuin. BBQCompleet stort dan namelijk 5% van uw aankoopwaarde op de rekening van de speeltuin.

Huur aanvraag indienen

  Naam *

  Telefoon *

  Gewenste datum(s)

  E-mailadres

  Eventuele opmerkingen

  Velden met een * zijn verplicht