Afronding project Samen Spelen met opening speeltuin

mei 22nd, 2013 | Posted by Beheerder in Nieuwsberichten | Samen Spelen

Afgelopen zaterdag is de speeltuin na intensieve verbouwing eindelijk weer opengegaan. Jonathan van de Ven en Aron Hartman mochten het hek openen, waarbij direct het nieuwe ‘naambord’ werd onthuld. Vervolgens werden de ballonnen uitgereikt en onthulde de speeltuinbende het speeltuinbendebord. Daarna mocht de heer Teus Koorevaar van de Plaatselijke Groep van Leader de naam van het nieuwe speeltuingebouw onthullen en deed André Hartman namens het bestuur verslag over de wijze waarop de nieuwe speeltuin tot stand is gekomen. Dit alles is mogelijk gemaakt door de sponsoren en de bijna 50 vrijwilligers die aan dit project hebben meegewerkt.

Het officiële gedeelte werd afgesloten met het oplaten van de ballonnen. Altijd weer een feestelijk gebeuren! Toen konden de kinderen eindelijk naar hartelust samen gaan spelen. Uit de foto’s blijkt wel dat ze zich heerlijk vermaakt hebben!

Al met al een veelbelovend begin voor de nieuwe speeltuin. We hopen dat wij en alle kinderen er nog lang van mogen genieten!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.